MSU Medical Science Club

Welcome BMSian


You are not connected. Please login or register

Antara masalah yg dihadapi oleh BMSian adlh sprt berikut, sapa2 blh tambah ok. 1. Masalah dengan pinjaman (MARA, PTPTN, PRIVATE)Sad 2. Masalah ketiadaan lectuer (mostly utk yg junior Mad ) 3. Masalah fasiliti(cthnya anexe yg panas dan kurang fasiliti) M

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Antara masalah yg dihadapi oleh BMSian adlh sprt berikut, sapa2 blh tambah ok.

1. Masalah dengan pinjaman (MARA, PTPTN, PRIVATE)Sad
2. Masalah ketiadaan lectuer (mostly utk yg junior Mad )
3. Masalah fasiliti(cthnya anexe yg panas dan kurang fasiliti)

Masalah mengenai pinjaman merupakan perkara yg paling berat dan sentiasa menghantui pelajar. Percaya atau tak, saya boleh katakan setiap batch mempunyai masalah tajaan seperti loan tak cukup, kena bayar bulan2 walaupun x habis study lagi, dan sebagainya. Untuk menyelesaikan masalah ini adlh sesuatu yg rumit memandangkan ianya berkait dengan pentadbiran kolej dan juga polisi MARA dan PTPTN itu sendiri. Banyak pihak yg berkait yg masing2 mempunyai alasan sendiri kenapa kita ada masalah tajaan.

Masalah kekurangan lecturer pulak dari dulu sampai sekarang pasti akan berlaku setiap sem. Mungkin ini terjadi sebab lecturer BMS di MSU ni sentiasa sahaja bertukar2. Mungkin diorang ada masalah dengan management atau ingin sedut udara kat tempat lain pulak.hehe.. Maka, fenomena keluar masuk lecturer ni telah memberi kesan kepada pelajar BMS. Prof Yasmin bgtau saya yg masalah paling ssh dia nak handle kat sini adalah pasal mencari lecturer untuk mengajar BMS.

View user profile http://safetechalarms.com/medical-alarms.html

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum